ELECTROCLEM – IMBUNATATIREA ACCESULUI LA BROADBAND SI ALTE SERVICII CONEXE

FE_FS_comunicat_site_v2

PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL “CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE”

“Investitii pentru viitorul Dumneavoastra”

Program co- finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 

S.C. ELECTROCLEM S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str. Spatar Nicolae Milescu nr.29, sector 2, cod 021755, deruleaza incepand cu data de 26.05.2014 Proiectul “ IMBUNATATIREA ACCESULUI LA BROADBAND SI ALTE SERVICII CONEXE A COMPANIEI S.C. ELECTROCLEM S.R.L.”, proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza Contractului de finantare incheiat cu Ministerul pentru Societatea Informationala, in calitate de Organism Intermediar pentru Axa prioritara III a POS CCE –“Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public.

Durata proiectului este de 6 luni si va fi implementat in Bucuresti, in locatiile din Str. Spatar Nicolae Milescu nr.27 sector 2 si din Sos. Electronicii nr.21-23, sector 2.

Valoarea  totală a proiectului este de 122.959,68 lei, valoarea asistentei financiare nerambursabile este de 85.963,10 lei , din care 71.091,48 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 14.871,62 lei de la Guvernul Romaniei. Contributia beneficiarului este de 9.551,45 lei la cheltuielile eligibile, la care se adauga cheltuieli conexe si neeligibile.

Obiectivul proiectului este cresterea competitivitatii si a productivitatii societatii in stransa legatura cu utilizarea intensiva a sistemelor si infrastructurii TIC in contextul sustinerii conectarii la internet prin conexiuni broadband.

 

Persoana de contact

Nume  POPESCU MARIAN

Funcţie : Administrator

Telefon : 0727602421

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *