Anunţ de presă

FE_FS_comunicat_site_v2

PROGRAMUL OPERATIONAL SECTORIAL “CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE”

“Investitii pentru viitorul Dumneavoastra”

Program co- finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

 

Data : 26.11.2014

Anunţ de presă

S.C. ELECTROCLEM S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Str. Spatar Nicolae Milescu nr.29, sector 2, cod 021755, anunta finalizarea in data de 26.11.2014 a Proiectului “ IMBUNATATIREA ACCESULUI LA BROADBAND SI ALTE SERVICII CONEXE A COMPANIEI S.C. ELECTROCLEM S.R.L.”, proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza Contractului de finantare incheiat cu Ministerul pentru Societatea Informationala, in calitate de Organism Intermediar pentru Axa prioritara III a POS CCE –“Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public.

Proiectului a fost implementat in Bucuresti timp de 6 luni in locatiile din Str. Spatar Nicolae Milescu nr.29, sector 2 si din Sos. Electronicii nr. 21-23, sector 2.

Valoarea  totală a proiectului este de 122.959,68 lei, valoarea asistentei financiare nerambursabile este de 85.963,10 lei , din care 71.091,48 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională şi 14.871,62 lei de la Guvernul Romaniei. Contributia beneficiarului este de 9.551,45 lei la cheltuielile eligibile, la care se adauga cheltuieli conexe si neeligibile.

Obiectivul proiectului este cresterea competitivitatii si a productivitatii societatii in stransa legatura cu utilizarea intensiva a sistemelor si infrastructurii TIC, in contextul sustinerii conectarii la internet prin conexiuni broadband.

Rezultatele proiectului sunt extinderea accesului la broadband in cele doua locatii, dotarea societatii cu un server si patru sisteme de calcul interconectate in retea, dotarea cu doua multifunctionale si o imprimanta A3, achizitia a 7 laptop-uri si a unei semnaturi  electronice.

Persoana de contact

Nume  POPESCU MARIAN

Funcţie : Administrator

Telefon : 0727602421

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *